Technikai információk

Támogatott böngészők

A következő böngészőket javasoljuk a tartalom megtekintéséhez vagy böngészéséhez:

BöngészőOperációs rendszerVáltozat
Google ChromeOSX, Windows, Android69+ 
Mozilla FirefoxOSX, Windows58+
SzafariOSX, iOS10+
Microsoft Edge ablakok15+

Hogyan nézhetem az okos tv-n az Erste Liga tv-t?

Ha Smart TV-vel rendelkezik (például Samsung), előfordulhat, hogy nem lehet bejelentkezni vagy lejátszani a tartalmat a beépített internetböngészővel. Más szóval működhet, de ezek a böngészők nem tartoznak a jelenleg támogatott böngészőink közé. Ha szeretné kipróbálni, az alábbiak szerint nézheti meg a Smart TV böngészőjét:

  1. A tévében nyissa meg az internetböngészőt, és keresse fel a webhelyet.
  2. Írja be az e-mail címét, küldje el, majd ezután érkezik egy e-mail.
  3. Egy külön eszköz segítségével (azaz egy másik számítógép vagy mobileszköz), nyissa meg az e-mail postafiókot, majd a kapott e-mailt, és kattintson a LOGIN linkre.
  4. Térjen vissza a TV-böngészőjéhez, és jelentkezzen be a megtekintéshez!

Ha ezek a lépések nem működnek, akkor valószínűleg a Smart TV nem kompatibilis. Ebben az esetben próbálja meg csatlakoztatni a számítógépet vagy mobileszközt a TV-hez HDMI-kábellel, vagy Chromecast-on/Airplay-en keresztül továbbítani az Apple készülékekkel.

Megjegyzés: Jelenleg nem támogatjuk azokat a Chromecast eszközöket, melyekbe egyes tévék beépítettek. Bár működhet, a lejátszónkat nem erre fejlesztették ki, és nem tudjuk elhárítani a felmerülő problémákat.

Hogyan nézhetem meg a Chromecast-on keresztül?

Számítógépről:

A videó oldalon nyissa meg az ablak jobb felső sarkában található Chrome menüt (vagy a Nézet menüt), és válassza ki az „Átküldés” lehetőséget. Válassza ki a Chromecast forrását (fontolja meg a Chrome fül kiválasztását) és a Chromecast célpontját. Ezután csatlakozik a Chromecast és a videó lejátszásra kerül a tévében

A Chromecast-tól való leválasztáshoz kattintson az átküldési cél mellett található kék „Stop” ikonra.

Ha bármilyen probléma merül fel a Chromecast-adatfolyammal, próbálja meg rosszabb minőségűre állítani a videót.

Megjegyzés: Jelenleg nem támogatjuk azokat a Chromecast eszközöket, melyekbe egyes tévék beépítettek. Bár működhet, a lejátszónkat nem erre fejlesztették ki, és nem tudjuk elhárítani a felmerülő problémákat. Jelenleg nem lehetséges a Chromecast mobil webböngészőn keresztül történő továbbítása